Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΡΕΚΟΥ θα δώσει δυναμικόν παρόν στην 3η διοργάνωση MEET DAYS 2014
Πέμπτη 21/8/2014

     Θεσμό πλέον αποτελεί η έκθεση MEAT DAYS, η οποία έχει ήδη προσδώσει πολλά οφέλη στον κλάδο του κρέατος και έχει συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη και προβολή του. Με την έναρξη αυτής της κλαδικής έκθεσης το 2012 και στη συνέχεια με την τεράστια επιτυχία, που σημείωσε η 2η διοργάνωση το 2013, έχει πλέον καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κρέατος.Η καινοτομία της έκθεσης, να φέρει σε επαφή τους δεκάδες χιλιάδες των επαγγελματιών του δυναμικού κλάδου του κρέατος αποτελεί και την εγγύηση της επιτυχίας της.Έμποροι, αντιπρόσωποι κρέατος, εκτροφείς, σφαγεία, αλλαντοποιίες, βιομηχανίες κρέατος, κρεοπώλες αλλά και αγοραστές, supermarkets,εστιατόρια, αλυσίδες fast food, ψητοπωλεία κ.α. δίνουν ραντεβού για το Νοέμβριο του 2014 στο Metropolitan Expo.Οι εκθέτες προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 200 εταιρείες, ενώ περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες αναμένεται να την επισκεφθούν.

     Η διοργάνωση της MEAT DAYS 2014 θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, που βρίσκεται στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” στα Σπάτα (τέρμα Αττικής Οδού).Η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις που την πλαισιώσουν, αποκτούν αίγλη και υψηλά standards με τις δυνατότητες που προσφέρει το εκθεσιακό κέντρο σε εκθέτες και επισκέπτες. Το METROPOLITAN EXPO αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, συνδυάζοντας μία πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως:

  • Yπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου παροχές προςεκθέτες και επισκέπτες.
  • Εύκολη και άμεση πρόσβαση για επισκέπτες εκτός Αθήνας, με δυνατότητα αυθημερόν επίσκεψης στο εκθεσιακό λόγω μικρής απόστασης από το αεροδρόμιο.
  • Σύνδεση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μετρό, προαστιακός,λεωφορεία για τους επισκέπτες του λεκανοπεδίου Αττικής.Άνετο δωρεάν parking.
    www.metropolitanexpo.gr

     Στόχος της 3ης διοργάνωσης για το κρέας και τα προϊόντα του MEAT DAYS 2014 είναι να συγκεντρώσει περισσότερους από 200 εκθέτες με αρκετές διεθνείς συμμετοχές. Στην 3η διοργάνωση στόχος είναι η έκθεση να έχει διεθνή χαρακτήρα με το 10% των εκθετών να είναι από το εξωτερικό, ενώ το 5% των επισκεπτών ναείναι από άλλες χώρες της Ευρώπης.Ο κλάδος του κρέατος στην ελληνική αγορά έχει το χαρακτηριστικόγνώρισμα ότι συνεργάζεται ιδιαιτέρως στενά με χώρες του εξωτερικού, όπως Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία,Τουρκία και χώρες των Βαλκανίων κ.α. Σκοπός της έκθεσης είναινα αποτελεί το

σημείο συνάντησης και αναφοράς όλων των συνεργατών της αγοράς κρέατος σε διεθνές επίπεδο.
Designed and Developed by S&I Engineering