Πώς το κάνουμε:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το γάλα, το αυγό και το αλατοπίπερο. Θέλουμε μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί σκεπασμένη και σε μπολ αλευρωμένο.Ετοιμάζουμε την γέμιση όση ώρα η ζύμη μας παίρνει έναν υπνάκο, ανακατεύοντας όλα τα υλικά.Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε 10 μπαλάκια και με το χέρι μας το κάνουμε πιτάκι στρογγυλό.Βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας γεμάτη γέμιση, κλείνουμε σε πουγκάκι και πατάμε με την παλάμη μας να πλατύνει.
Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας μας και τοποθετούμε το τηγάνι μας με το λάδι να κάψει καλά, ρίχνουμε μέσα τα πιτάκια μας λίγα λίγα κάθε φορά, χαμηλώνοντας το μάτι μας λιγάκι, τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές!!