"ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ"
Τι χρειαζόμαστε:

                

  • 4 κ.σ. Κατίκι
  • 200 γρ. Σαλάμι Καρπενησίου , σε φετάκια
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 8 μεγάλες φέτες ντομάτας
  • 3 αγγουράκια τουρσί
  • λίγα τρυφερά φύλλα από μαρούλι
  • αλάτι και πιπέρι
  • 8 φέτες από χωριάτικο καρβέλι
Πώς το κάνουμε:
  1. Τρίβουμε τα αγγουράκια τουρσί σε έναν τρίφτη και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το Κατίκι και τη μουστάρδα. Έτσι κάνουμε τη σος μας. 
  1. Με αυτήν, αλείφουμε τις τέσσερις φέτες ψωμί και απλώνουμε το Σαλάμι Καρπενησίου . Πάνω του τοποθετούμε τις ροδέλες της ντομάτας και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
  1. Καλύπτουμε με μαρουλόφυλλα και κλείνουμε τα σάντουιτς με τις φέτες του ψωμιού.  



Designed and Developed by S&I Engineering