"ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ"
Τι χρειαζόμαστε:
- 4 κ.σ. Κατίκι
- 200 γρ. Σαλάμι Καρπενησίου , σε φετάκια
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 8 μεγάλες φέτες ντομάτας
- 3 αγγουράκια τουρσί
- λίγα τρυφερά φύλλα από μαρούλι
- αλάτι και πιπέρι
- 8 φέτες από χωριάτικο καρβέλι
|
Πώς το κάνουμε:
- Τρίβουμε τα αγγουράκια τουρσί σε έναν τρίφτη και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το Κατίκι και τη μουστάρδα. Έτσι κάνουμε τη σος μας.
- Με αυτήν, αλείφουμε τις τέσσερις φέτες ψωμί και απλώνουμε το Σαλάμι Καρπενησίου . Πάνω του τοποθετούμε τις ροδέλες της ντομάτας και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
- Καλύπτουμε με μαρουλόφυλλα και κλείνουμε τα σάντουιτς με τις φέτες του ψωμιού.
|
|