Πώς το κάνουμε:
Ζεσταίνετε 1 κουταλιά βούτυρο ή λάδι σε δυνατή φωτιά. Τηγανίζετε σ'αυτό 450 γρ. χωριάτικα λουκάνικα.
Προσθέτετε 2 κ. σ. γαλέτα και την αφήνετε να πάρει χρώμα. Σβήνετε με 1 ποτήρι κόκκινο κρασί, χαμηλώνετε τη φωτιά και τ' αφήνετε να ψηθούν άλλα 10 λεπτά. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, θυμάρι ή ρίγανη κα 1 φύλλο δάφνης.
Αφήνετε τα λουκάνικα στη φωτιά ώσπου να εξατμισθεί το κρασί και να πήξει λίγο η σάλτσα. Σερβίρετε αμέσως.