| 
 | 
  
    | 
 
"Μοσχαράκι της άνοιξης"
 
Τι χρειαζόμαστε: 
- 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες
 
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
 
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο φρέσκο ή φυτίνη
 
- 1 κιλό καρότα
 
- χυμό ενός λεμονιού
 
- άνηθο
 
- αλάτι, πιπέρι
 
 
 
 | 
 
 
 
Πώς το κάνουμε:
 
- Βάζουμε το βούτυρο να κάψει σε πλατιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα για λίγο.
 
- Στην συνέχεια, σοτάρουμε το κρέας αλατοπιπερωμένο. Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, νερό και το αφήνουμε να βράσει περίπου για 1 ώρα.
 
- Πριν το σερβίρουμε (πάντα ζεστό), προσθέτουμε το χυμό ενός λεμονιού και τον ψιλοκομμένο άνηθο. 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 |   
 
 |