"Μοσχαράκι της άνοιξης"
Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες
  • 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο φρέσκο ή φυτίνη
  • 1 κιλό καρότα
  • χυμό ενός λεμονιού
  • άνηθο
  • αλάτι, πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
  • Βάζουμε το βούτυρο να κάψει σε πλατιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα για λίγο.
  • Στην συνέχεια, σοτάρουμε το κρέας αλατοπιπερωμένο. Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, νερό και το αφήνουμε να βράσει περίπου για 1 ώρα.
  • Πριν το σερβίρουμε (πάντα ζεστό), προσθέτουμε το χυμό ενός λεμονιού και τον ψιλοκομμένο άνηθο. 



Designed and Developed by S&I Engineering