|
"Μοσχαράκι της άνοιξης"
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο φρέσκο ή φυτίνη
- 1 κιλό καρότα
- χυμό ενός λεμονιού
- άνηθο
- αλάτι, πιπέρι
|
Πώς το κάνουμε:
- Βάζουμε το βούτυρο να κάψει σε πλατιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα για λίγο.
- Στην συνέχεια, σοτάρουμε το κρέας αλατοπιπερωμένο. Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, νερό και το αφήνουμε να βράσει περίπου για 1 ώρα.
- Πριν το σερβίρουμε (πάντα ζεστό), προσθέτουμε το χυμό ενός λεμονιού και τον ψιλοκομμένο άνηθο.
|
|
|