" Ψητό χοιρινό μαριναρισμένο"
Τι χρειαζόμαστε:
2 κιλά χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλα
|
Πώς το κάνουμε:
- Αναβουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους και ψηνουμε για 2 ωρες . Αν εχουμε λιγότερο κρεας, το ψήνουμε λιγοτερη ωρα και βάζουμε λιγοτερο ζωμο κρεατος.
- Όταν ψηθεί, βγαζουμε το κρεας σε πιατελα το κοβουμε σε μεριδες, ετσι και αλλιώς είναι έτοιμες οι μεριδες.
- Το ζωμο τον χτυπαμε με το μινι πιμερ και τον δενουμε με λιγο κορν φλαουερ και λιγο κρυο νερο .
- Σερβιρουμε με πουρε και σαλατα
|
|