| 
 
"  Ψητό χοιρινό μαριναρισμένο"
 
Τι χρειαζόμαστε: 
      2 κιλά χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλα 
 
 | 
 
 
 
Πώς το κάνουμε:
 
- Αναβουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους και ψηνουμε για 2 ωρες . Αν εχουμε λιγότερο  κρεας, το ψήνουμε  λιγοτερη ωρα και βάζουμε  λιγοτερο ζωμο κρεατος.
 
- Όταν ψηθεί,  βγαζουμε το κρεας σε πιατελα το κοβουμε σε μεριδες, ετσι και αλλιώς είναι έτοιμες οι μεριδες.
 
- Το ζωμο τον χτυπαμε με το μινι πιμερ και τον δενουμε με λιγο κορν φλαουερ και λιγο κρυο νερο .
 
- Σερβιρουμε με πουρε και σαλατα 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 |