" Ψητό χοιρινό μαριναρισμένο"
Τι χρειαζόμαστε:

      2 κιλά χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλα

Πώς το κάνουμε:
  • Αναβουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους και ψηνουμε για 2 ωρες . Αν εχουμε λιγότερο  κρεας, το ψήνουμε  λιγοτερη ωρα και βάζουμε  λιγοτερο ζωμο κρεατος.
  • Όταν ψηθεί,  βγαζουμε το κρεας σε πιατελα το κοβουμε σε μεριδες, ετσι και αλλιώς είναι έτοιμες οι μεριδες.
  • Το ζωμο τον χτυπαμε με το μινι πιμερ και τον δενουμε με λιγο κορν φλαουερ και λιγο κρυο νερο .
  • Σερβιρουμε με πουρε και σαλατα 



Designed and Developed by S&I Engineering